Meny

20. august - 1. oktober

Østfolds stolhet med rotfrukter og korn

 
 

Grønnsaksterte

med rødbetkrem, syltet gresskar, basilikumkjeks og brunet smør

Allergener: Melk



Kantarellsuppe

med rådyrbolle og vannbakkels fylt med trøffelkrem

Allergener: Gluten, melk, egg



Smørtunge

med urterisotto, gressløk, dillsaus og marinert lakserogn

Allergener: Fisk, gluten, melk


Indrefilet av storfe

med jordskokkpuré, skogsopp duxelle, jordskokkchips, nypotet og portvinsjy

Allergener: Melk



Solbærmousse

med eplekompott, solbær og plommesorbet, tindvedkrem og blåbærfinancier

Allergener: Gluten, melk, egg, nøtter


3-retters meny 879,- | Vinpakke 595,- | Alkoholfri drikkepakke 285,
-
4-retters meny 979,- | Vinpakke 695,- | Alkoholfri drikkepakke 380,-

5-retters meny 1079,- | Vinpakke 795,- | Alkoholfri drikkepakke 475,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før)
hvis noen har allergier som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen!