Meny

5. januar - 15. mars

 

Te-røkt andebryst

med urtesalat, syltet skogsopp, gresskarkrem og urtemajones

Allergener: melk, egg



Vilt-consommé

med elgkjøttboller, skogsopp-duxelles og trøffelkrutonger

Allergener: melk, gluten, egg



Pannestekt skrei

med sautert spinat, smørsaus med appelsin, og duchessepoteter gratinert med parmesan

Allergener: Fisk, gluten, melk



Indrefilet

av storfe, med rødbetpuré, grønnsakterrine, glaserte små gulrøtter, rosenkålchips og sjysaus

Allergener: melk



Sjokoladedessert

sjokoladeterte, sjokoladeiskrem, Oreo-crumble, bringebærsorbet, sjokolademousse og myntetuille

Allergener: Egg, melk, gluten




3-retters meny 815,- | Vinpakke 595,- | Alkoholfri drikkepakke 285,-

4-retters meny 915,- | Vinpakke 695,- | Alkoholfri drikkepakke 380,-

5-retters meny 1015,- | Vinpakke 795,- | Alkoholfri drikkepakke 475,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før) hvis noen har allergi som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen.