Meny
22. mai - 3. august
Asparges
med ramsløkhollandaise, karse og gressløktuille, jordskokkchips og rødbetpulver
Allergener: Melk
Urtesuppe
med fritert nesle, spør bacon og dillrømme
Allergener: Skalldyr, melk
Grillet kamskjell
med sjøkrepssaus, blomkålsalat med persille
Allergener: Skalldyr, melk
Kalv
med gulrotkrem, potetpure, stekt vårløk, sukkererter og nykål
Allergener: Melk
Jordbærsalat
med vaniljeiskrem, solbærkokt rabarbra og myntekjeks
Allergener: Melk, nøtter
![Bilder _1920x40017 Bilder _1920x40017](https://www.curtisen.no/wp-content/uploads/2019/07/Bilder-_1920x40017.jpg)
![matbilder_600x600_mat18 matbilder_600x600_mat18](https://www.curtisen.no/wp-content/uploads/2019/07/matbilder_600x600_mat18.jpg)