VINTERMENY

til og med 27. februar

 

Kamskjell og avruga-kaviar

med urtesalat og båskjellkrem

Allergener: skalldyr, melk, egg



Krabbe og klippfiskravioli

med skalldyrsaus smaksatt med appelsin

Allergener: skalldyr, melk, egg, gluten




Livèchekylling

med byggotto med skogsopp i variasjon

Allergener: gluten, melk



Skrei

med spinat, gresskar, persille og smørsaus.

Allergener: melk



Tinnvedkrem

med karamellis og makroner

Allergener: nøtter, egg, gluten, melk


3-retters meny 670,- • Alkoholfri drikkepakke 240,-

4-retters meny 770,- • Alkoholfri drikkepakke 320,-

5-retters meny 870,- • Alkoholfri drikkepakke 400,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før) hvis noen har allergi som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen.