Meny

15. mars - 20. mai

 

Grillet gravet laks

med vårløk & dill-velouté

Allergener: Fisk, melk



Aspargessuppe

med innbakt basilikum og kamskjellchips

Allergener: Skalldyr, melk, gluten



Vårkylling

med primørgulrøtter, urtesjy og sprøtt kyllingskinn

Allergener: Melk, gluten


Kalveentrecôte

med sennep, estragonsjy, pastinakk- og persillekrem. Ovnsbakt løk, innkokt kalvekjake og potetpuré med trøffel

Allergener: Melk



Rabarbra

med bringebærmousse, grønn te-iskrem, karamell, sitronsorbet og lime-sabayonne

Allergener: Melk, egg, gluten




3-retters meny 815,- | Vinpakke 595,- | Alkoholfri drikkepakke 285,-

4-retters meny 915,- | Vinpakke 695,- | Alkoholfri drikkepakke 380,-

5-retters meny 1015,- | Vinpakke 795,- | Alkoholfri drikkepakke 475,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før) hvis noen har allergi som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen.