Meny

20. august - 30. september

 

Norske primør-røtter

Yoghurtkrem med gressløk, jordskokkchips, gulrotkrem, rødbetpuré, brent smør og dillknekk

Allergener: melk, gluten



Kantarellsuppe

med sprøtt rådyrkjøtt, persillekrem og syltede kantareller

Allergener: melk



Timianbakt steinbit

med hummersaus, sautert spinat og tomat-concasse og sjøtang

Allergener: fisk, melk, skalldyr, gluten



Hjort

med pære og solbær, gresskarkrem og nyløk

Allergener: melk



Plommemousse

med blåbærsorbet og tindved med karamell

Allergener: melk, gluten, nøtter, egg




3-retters meny 755,- • Vinpakke 555,- • Alkoholfri drikkepakke 260,-

4-retters meny 855,- • Vinpakke 655,- • Alkoholfri drikkepakke 340,-

5-retters meny 955,- • Vinpakke 755,- • Alkoholfri drikkepakke 420,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før) hvis noen har allergi som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen.