Sommermeny 2020

3. juli - 15. august
Menyen gjelder kun fredag og lørdag.

 

Laksetartar

med sennep, gressløk og kjørvel

Allergener: fisk, sennep, egg



Grillet sjøkreps

med dill og sitrongress-vinagrette

Allergener: skalldyr, melk




Krabbesuppe

med fritert basilikum

Allergener: skalldyr, melk, gluten



Kalveentrecôte

med rosmarin, løpstikkesjy, smørstekt nykål, grillet vårløk og nepe

Allergener: melk, selleri




Norske bær

med kremost fra Rygge meieri og jordbærsorbet

Allergener: gluten, nøtter, melk


3-retters meny 670,- • Vinpakke 455,- • Alkoholfri drikkepakke 240,-

4-retters meny 770,- • Vinpakke 555,- • Alkoholfri drikkepakke 320,-

5-retters meny 870,- • Vinpakke 655,- • Alkoholfri drikkepakke 400,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før) hvis noen har allergi som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen.