Havets meny

27. februar – 31. mars

 

Kongekrabbe terrine

med dill- og pepperotmajones, urtesalat og sjøtangchips

Allergener: gluten, skalldyr, egg, melk



Hummersuppe

med grillet kamskjell og sitrongress

Allergener: skalldyr, melk



Gratinert
sjøkreps

med urtesmør og karamellisert blomkål

Allergener: skalldyr, melk



Skrei med oksekjakeragu

med linse- og bønnesalat

Allergener: fisk, melk




Karamell-mousse

med pasjonsfrukt og fersken-sorbet

Allergener: gluten, melk, egg


3-retters meny 670,- • Vinpakke 455,- • Alkoholfri drikkepakke 240,-

4-retters meny 770,- • Vinpakke 555,- • Alkoholfri drikkepakke 320,-

5-retters meny 870,- • Vinpakke 655,- • Alkoholfri drikkepakke 400,-

Gi oss beskjed i god tid (minimum 24 timer før) hvis noen har allergi som vi må ta hensyn til!

En kulinarisk hilsen fra oss på Curtisen.