Winemakers dinner



6. februar: Winemaker’s dinner
Delas og Deutz fra Rhone i Frankrike.


Kl 19 serverer vi en femretters meny som harmonerer med viner fra dette vinhuset. Delas Freres er en av de eldste produsentene i området og deres historie går helt tilbake til 1835. I 1977 fusjonerte Delas med Champagne Deutz. Les mer om dem her.
Pris per person denne kvelden er 870,- for fem retter og kr 655,- for vinpakke. Dette inkluderer ikke aperitiff (125,-), kaffe og avec.
NB! Kun 12 ledige plasser!
Du kan lese mer om denne kvelden på vår Facebook-side.


7. februar: Winemaker’s dinner
– Accordini fra Valpolicella i Italia.


Kl 19 serverer vi en femretters meny som harmonerer med viner fra dette vinhuset. Vineriets historie begynner med Gaetano Accordini da han på begynnelsen av 1900-tallet kjøpte 5 hektar i Cà Bessole. I dag er hele familien (4. generasjon) engasjert i bedriften, og i 2008 bygde de en ny vingård fordi den gamle hadde blitt for liten. Les mer om dem her.
Pris per person denne kvelden er 870,- for fem retter og kr 655,- for vinpakke. Dette inkluderer ikke aperitiff (125,-), kaffe og avec. NB! Kun 10 ledige plasser!
Du kan lese mer om denne kvelden på vår Facebook-side.

26. februar: Winemaker’s dinner – Sclumberger fra Alsace i Frankrike.

Kl 19 serverer vi en femretters meny som harmonerer med viner fra dette vinhuset. Schlumberger er en av de meste kjente og ærverdige produsentene i Alsace. De har røtter tilbake til 1810. Med mer enn 200 års tradisjoner driver nå 7. generasjon vinmarkene med samme pasjon og dedikasjon som sine forfedre. Du kan lese mer om dem her.
Pris per person denne kvelden er 870,- for fem retter og kr 655,- for vinpakke. Dette inkluderer ikke aperitiff (125,-), kaffe og avec.
Du kan lese mer om denne kvelden på vår Facebook-side.