Vårt team

Curtisen har en klar og spennende filosofi. Maten skal være kortreist og basert på lokale råvarer og ingredienser som skal være sporbare. Spisestedet hvor kjøkkenet er hjerte og hovedpulsåre.

Restaurant Curtisen er medlem av Regional matkultur i Østfold/Akershus, og legger derfor stor vekt på å bruke regionale produkter. Vi knytter stadig til oss nye lokale produsenter, og satser på sporbare og sesongpregede råvarer.

Sebastian Engh

Kjøkkensjef


Sebatian vokste opp i en familie på seks i storbyen Udon Thani i Thailand. På Risum vgs. møtte han Kurt Øraas som underviste og det var et møte som senere skulle ta Sebastian til Curtisen i Halden. Etter å ha jobbet som lærling på Bagatelle i Oslo startet Kurt og Sebastian jobben med å utvikle Curtisen til den restauranten den er i dag.

Lamyai Chaidee

Kokk


Lamyai har gått på kokkelinja på Risum vgs. Hun har stor lidenskap for sopplukking og elsker å være ute i naturen. Lamyai stiller alltid opp og er en flink lærer for våre lærlinger.

Øystein Lundsveen

Hovmester


Øystein har sin utdannelse fra Kulinarisk Akademi som Sommelier (vinkelner). Han har stor lidenskap for vin og alt innenfor vinens verden. Han er også en altmuligmann som ikke er redd for å ta i et tak der det trengs.

Peerapha Odden

Altmuligjente


Peerapha er vår altmuligjente. Hun passer på at Curtisen er ren og pen, serverer og hjelper til som assistent på kjøkkenet.

Sofie Forsstrøm

Servitør


Sofie går på Universitetet i Stavanger der hun studerer hotell og ledelse. Hun jobber hos oss når hun er hjemme i Halden og har også en stor lidenskap for fotografi.


Eline Husem

Servitør


Eline studerer Psykisk helsearbeid og rusarbeid på Fagskolen Østfold. Eline er servitør og er flink med de små ekstra detaljene. Eline jobber også ekstra på Brød og vann.

Lamai Olsen

Servitør


Lamai går på skole i Fredrikstad for å bli helsefagarbeider. Hun er interessert i mat og er veldig glad i å fiske.

Ingrid Anker-Rasch Strøm

Administrasjon


Ingrid har en Bachelorgrad i økonomi og administrasjon fra Høgskolen i Østfold. Hun har fulgt Curtisen helt fra starten, og har jobbet hos oss siden april 2018.